Spoštovani starši,

kljub temu, da v medijih govorijo o možnosti popolnega zaprtja države, naše ministrstvo zatrjuje, da bodo vrtci ostali odprti ne glede na vse. Za več sprotnih informacij spremljajte obvestila na naši spletni strani, pomembnejše informacije pa boste prejeli direktno na elektronsko pošto.

Prosimo, da v vrtec vozite samo zdrave otroke, uporabljate masko in si pri vhodu in izhodu razkužite roke. S skupnimi močmi lahko zmanjšamo možnosti za prenos virusa.

Prav tako na mail vrtec@os-kobarid.si sporočajte posamične karantene otrok (visokorizični stiki izven vrtca), ker vam nato na podlagi poslane izjave o napotitvi ali odločbe o karanteni to upoštevamo pri obračunu meseca.

Druga bolezenska stanja se upošteva kot rezervacijo mesta, v primeru da je otrok odsoten vsaj 30 koledarskih dni ali več. Več lahko preberete tukaj. Krajših bolezenskih obdobij se pri obračunu ne upošteva, razen če ne gre za Covid ali karanteno, kar piše v prejšnjem odstavku.

V primeru, da je bil vaš otrok v vrtcu in nato v 48 urah prejme pozitiven rezultat testa na Covid, to nemudoma sporočite svojemu vzgojitelju in vodji vrtca. Karanteno oddelka sporočamo preko elektronske pošte, v primeru, da bi se mudilo, pa boste prejeli obvestilo tudi na sms na način kot smo poslali anketo za jesenske počitnice.

S skupnimi močmi bomo zmogli tudi skozi to obdobje.

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)