Med 26.10. in 30.10.2020 bodo zaprti vsi vrtci.

Župan Občine Kobarid je danes sprejel sklep, s katerim je določena izjema od zaprtja vrtcev in v skladu s tem v Vrtcu Kobarid organiziramo delovanje vrtca v minimalnem obsegu. Namenjen je samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok- to so starši, ki opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva), kar je upoštevano tudi pri ukrepih Vlade RS, kot dovoljeno odstopanje od splošnih prepovedi zbiranja in gibanja ter opravljanja posameznih dejavnosti.

Danes smo kontaktirali vse starše, ki ste oddali napoved prisotnosti za otroka med 26.10.- 30.10., preverili potrebo po nujnem varstvu in organizirali nujno varstvo v centralni enoti Vrtca Kobarid.

V kolikor se vam situacija spremeni in potrebujete nujno varstvo, to sporočite preko elektronskega sporočila na vrtec@os-kobarid.si.

V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Pravno podlago bo določil interventni zakon.

(Skupno 299 obiskov, današnjih obiskov 1)