V ponedeljek, 2. 12. 2013 ob 17-ih, bo v vrtcu Kobarid  organizirano predavanje  za starše. Predavala nam bo Damjana Šmid, profesorica socialne pedagogike, iz svetovalno-izobraževalnega zavoda Modrin.

Predavanje bo trajalo cca 1h,  pogovarjali pa se bomo o otroških karakterjih in posebnostih pri vzgoji:
– zakaj je nekatere otroke težko vzgajati druge pa ne, 
kako prepoznamo različne karakterje pri otrocih,
– vzgoja različnih otrok v isti družini,
– premagovanje karakterne različnosti med starši in otroci.

Po predavanju bo ga. Šmid nudila še svetovalne pogovore s starši (individualno) v za to določeni igralnici/učilnici. 
Več o predavateljici in Zavodu Modrin lahko izveste  s klikom na obarvano besedilo.

Damjana Šmid

Je profesorica socialne pedagogike s certifikatom RT, ki že več kot dvajset let dela na področju vzgoje in medsebojnih odnosov.  Leta 1999 je pridobila diplomo iz realitetne terapije The William Glasser Institute. Trenutno je v procesu izobraževanja za NLP praktika (nevrolingvistično programiranje). Delovne izkušnje je pridobivala pri delu z otroki s posebnimi potrebami ter z mladostniki, ki imajo motnje vedenja in čustvovanja.

Deveto leto vodi zasebni vzgojno-izobraževalni Zavod Modrin, kjer se ukvarja s svetovanjem pri vzgojnih, učnih in partnerskih težavah. Predava in izvaja delavnice za starše, otroke in mladostnike, v vrtcih, šolah in društvih po Sloveniji. Vodi izobraževanja za učitelje in vzgojitelje ter predava o medsebojnih odnosih, komunikaciji ter premagovanju stresa v različnih ustanovah.

Vljudno vabljeni ! 

Pripravila: Monika Kavčič, predšolska svetovalna delavka

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)