Spoštovani starši,

kot vsi že dobro veste v naše kraje prihaja kolesarska dirka Giro d’Italia, ki bo v petek, 27. 5. 2022, Kobarid odela v športno evforijo in v rožnato barvo, hkrati pa bodo na ta dan omejeni tudi dostopi in parkirišča.

Na tej povezavi si najprej preberite INFORMACIJE O ZAPORAH IN PARKIRIŠČIH: https://www.soca-valley.com/sl/giro/giro-2022/prometne-informacije/

Veliko staršev je že napovedalo odsotnost svojega otroka na tisti dan, zato boste prejeli sms z anketo o prisotnosti vašega otroka (zaradi organizacije skupin in obrokov).

PODRUŽNIČNE ENOTE VRTCA

Na podružničnih enotah bodo skupine odprte po običajnem urniku, le vzgojitelji bodo prerazporejeni glede na možnost prihoda na delo z različnih lokacij. Kosilo ne bo pripeljano iz centralne kuhinje, temveč bodo vsi obroki pripravljeni na sami podružnici. Pri popoldanskem vračanju iz služb po otroke preverite zapore cest do dolini.

CENTRALNI VRTEC

Centralni vrtec bo odprt po običajnem urniku 6.15- 15.45. Dostop do vrtca bo mogoč z Gregorčičeve ulice (pri stari policiji), od 13.00 dalje pa bo zaprt tudi del od Planike do Gregorčičeve, dovoljen bo dostop za vrtec.

(Skupno 205 obiskov, današnjih obiskov 1)