V času gradnje novega vrtca bodo otroci vrtca Kobarid nameščeni na nadomestni lokaciji v Osnovni šoli Kobarid. 
V času počitnic je bil prometni režim pred šolo, kjer je vhod v šolo in trenutno tudi v vrtec nemoten. S pričetkom pouka pa se bo prometni režim moral spremeniti.

Šolsko parkirišče je poleg parkirnih mest za zaposlene v šoli, namenjeno tudi organiziranemu prevozu šolarjev s šolskimi avtobusi. Obračališče je majhno in zaradi varnosti smo v lanskem šolskem letu uredili dovoz. Temu se bo potrebno prilagoditi tudi vsem staršem, ki boste otroke pripeljali in odpeljali iz vrtca.
Parkirišča za vrtec so ostala nespremenjena in jih še vedno lahko nemoteno in časovno neomejeno uporabljate tako kot doslej, otroka pa peš pripeljete v igralnico.

Pred šolo kakršnokoli parkiranje zaradi šolskih prevozov ne bo mogoče med 7. in 8. uro zjutraj in med 12. in 15. uro popoldan. Izven tega termina, lahko tudi pred šolo nemoteno parkirate za čas prihoda in odhoda otroka v vrtec. Starše naprošamo, da  navedene termine in možnost parkiranja dosledno upoštevate.

Za vaše razumevanje se vam vsem najlepše zahvaljujemo. Tako ali drugače bomo morali preživeti obdobje gradnje in verjamem, da nam bo z določeno strpnostjo in prilagoditvijo danim razmeram to uspelo.
S spoštovanjem!

Melita Jakelj,
Ravanteljica.

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)