kulturni_dom

Vrtec Kobarid je letos združil moči z Občino Kobarid in v sklopu Kulturnega poletja pripravil javno prireditev Pesem nas druži, ki je potekala v četrtek 6. 6. 2013 ob 18-ih v Kulturnem domu Kobarid.

Za zasnovo, izvedbo in koordinacijo prireditve je zaslužna vzgojiteljica in mentorica pevskega zborčka, Irena Medved. 

Prireditev sta otvorili županja Občine Kobarid, Darja Hauptman in ravnateljica OŠ Kobarid, Melita Jakelj. 
Bogat program ljudskih pesmi so predstavili vrtčevski otroci, ki prepevajo v okviru Otroškega pevskega zborčka vrtca Kobarid pod mentorstvom Irene Medved,  otroški slavčki 1. razreda in Mladinski pevski zborček OŠ Kobarid pod vodstvom Damjane Nanut in Marjetke Rakušček. Nekaj ljudskih pa so za dobro voljo zapele še vzgojiteljice in vzgojitelj vrtca Kobarid. 
Za glasbeno vzdušje so poskrbeli še: korepetitorka Aurora Calvet na klavirju, harmonikar Damjan Medved in citrarka Ana Marcola. Program pa je lepo povezovala učenka 3.razreda, Ema Šuligoj.

Prireditev je bila s strani staršev odlično obiskana in pohvaljena. S ponosom pa se jo je udeležil tudi celoten kolektiv vrtca Kobarid. Kako lepo in prisrčno smo se imeli, je razvidno tudi iz objavljenega prispevka  Kekčeva pesem: http://www.youtube.com/watch?v=a2x_JvSb5fI 

Pripravila: Monika Kavčič, vodja vrtca

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)